Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

domingo, 24 de abril de 2011

Atles visual del ioga

Per encetar aquesta secció de futur incert, el gran iogui Sai Baba, el santó amb estètica funky i un esperit lúdic remarcable.
Om Sai Ram.

6 comentarios:

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

Funk & Ioga, intersecció a tenir en compte. El cas Sai Baba mereix atenció. Seguirem amatents al desenvolupament de la nova sessió missatgera.

El missatger dijo...

Les millors combinacions són les estranyes. Salut i ioga.

Espera a la primavera, B... dijo...

Sai Dam. Me pregunto qué pasará ahora con toda la infraestructura creada alrededor de Sai Baba y quién se apoderará de ella.

El missatger dijo...

Bon dia, Bandarra.
Habrá historias de corrupción y de santidad, es decir, para todos los gustos. Nada diferente a situaciones similares.
Tot està previst, amic.
Salut!

penyabogarde dijo...

Baba interconnectava esperit i manopla com passa a les millors famílies dels esperits transformats. El cas Baba demostra que no hi ha un pam de net ni a la taula ni al plat. Però la corrupció és moneda comuna a totes les instàncies i no per això el ioga ha de sortir tocat de mort. Llarga vida al Ioga i que els arbres ens deixin veure la magnitud del bosc!

El missatger dijo...

No, si la meva intenció era homenatjar a Sai Baba, un dels grans ioguis (i alguna cosa més?) de la història. Parts fosques sempre n’hi haurà en un món fet amb clarobscurs.

Vosaltres ja ho sabeu: amb Sai Baba i Bogarde de part de Guardiola, Mourinho no té res a fer. ;)