Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

jueves, 5 de enero de 2012

Caimán

Ja ha sortit a la venta la revista Caimán, Cuadernos de cine (http://www.caimanediciones.es/index.html), hereva, o nova versió de la versió castellana de Cahiers du cinéma. Es tracta d’una revista per a tots aquells que no solament van a veure pel·lícules sinó que volen reflexionar sobre el cinema –i en conseqüència sobre l’art.
La millor revista de cinema al parer de la missatgeria, amb signatures com en Carlos Losilla, en Gonzalo de Lucas, l'Àngel Quintana o en Carlos F. Heredero, director de la publicació, i sota un consell editorial on s'hi troben vaques sagrades de la qüestió com en Santos Zunzunegui, en Romà Gubern o en Jordi Balló.


A la missatgeria no tenim costum de fer el llepa tan explícitament però és que Caimán, Cuadernos de cine paga la pena.

3 comentarios:

Òscar Roig i Carrera dijo...

Coi, i jo ni la coneixia... A veure si me n'agencio una, thanks for the information.

Estic enganxat a la cançoneta aquella de la pel·li de l'Aki "Paha Vaanii" igual qualsevol dia te la robo pel meu blog, que no em diguis que no t'he avisat.

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

Igualment, gràcies per la "publicitat", ja fa temps que m'he despenjat de les revistes de cinema des dels millors temps del Dirigido Por, i aquesta podria ser la represa. Apa-li! Bona entrada del 2012 i a xuclar cultures, subcultures i moments de felicitat!

El missatger dijo...

Ep, a ambdós: us declaro potencials lectors ideals del Caiman del cinema. És el nou nom de Cahiers du cinéma España, amb la mateixa línia editorial. Cinéma per a qui vol pensar i amb esperit d’independència.
Òscar, la pel•lícula d’en Kaurismaki té un parell de cançons surf-rock finès del mateix estil, amb lletra tipus Tom Waits Way down in the hole que estan molt bé.