Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

martes, 10 de enero de 2012

Una instantània del present




El expolio: una instantània de la situació mundial més actual pintada pel Greco cap al 1580.
La pràctica político-econòmica perversa que porta els recursos de la base de la piràmide social cap a la cúspide. Des de l’any 1975, les diferències entre els dos pols de la piràmide han augmentat, quan durant els cinquanta anys anterior s'havien reduït.
Un expoli mundial per a una societat cada cop més fragmentada i enfrontada.

Sort tenim de l'art...

3 comentarios:

penyabogarde dijo...

Bona vesprada, llarg missatger de crani rasurat i mirada de glaç!

El bogardisme ha creat un grup d'operacions insurgents que serà del seu "agrat": El màquis bogarder no-violent. Aquesta nova fase de l'aixecament bogardià respon a la necessitat d'instal·lar bases a comarques lluny del poderós domini del caler i la disbauxa. Núria Feliu dirigirà des d'un bunker protegit a Sants i el bogardisme adopta les lliçons del gran GANDHI.
Hem pensat que vostè n'hauria d'estar informat.

Salutacions bogardianes.

El missatger dijo...

Gràcies per la informació, amic bogardenc. Els dies són foscos, la melangia sembla apoderar-se de tot, la por s’estén, però estic convençut que amb el mestratge de l’exemple del nostre model Winston, així com el del Mahatma Gandhiji, arribarem molt lluny.
L’era de la justícia i la pau està a punt de començar.
Salut!

penyabogarde dijo...

Els esdeveniments es precipiten i es multipliquen. L'anunci del maquis gandhià ha descol·locat el madridisme i acabem de rebre un missatge ultraviolent del lider merengat del Maresme. Sembla que la no-violència estratègica incomoda als botxins. Anem bé. El que no imaginavem era que els adversaris optèssin de manera radical per un format bèlic tremendament convencional i car. Esperem que el nostre maquis mantingui el nivell de resistència sense perdre ni causar gotes de sang. Llegint el missatge del "madridista", francament tenim una mica de por. Som humans.