Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

domingo, 15 de mayo de 2011

Convocatòria a Girona

Hem rebut aquest missatge dirigit a la comunitat de la Universitat de Girona:






«Correu d'adhesió a la concentració de dimecres 18 de maig en defensa d'una Universitat pública i de qualitat

Des de dimecres 11 de maig l’alumnat, el personal d’administració i serveis i el personal docent estem duent a terme accions per dialogar amb l’equip del rectorat, perquè se’ns informi i se’ns demani la opinió sobre com es pensa actuar davant la decisió de la Generalitat de retallar 9.5 milions d’euros a la Universitat de Girona.
El dimecres 11 de Maig es va aturar el Consell de Govern on s’havien de prendre decisions relatives a les mesures de contenció de la despesa de la UdG. El dijous i el divendres de la mateixa setmana es duien a terme manifestacions multitudinàries de l’alumnat, PAS i PDI, en la línia de les reclamacions que apuntàvem al principi d’aquest escrit.
Ara, us convidem a tots i totes a unir forces amb la comunitat universitària i venir el dimecres, dia 18 de maig a les 12:00 h. als diferents campus (Barri Vell, Centre i Montilivi) o a les 13:00 h. davant de la Seu de la Generalitat de Catalunya a Girona.

Creiem necessària la màxima participació a la concentració com a acte de rebuig a la forma amb què s’estan duent a terme les retallades a la Universitat, amb precipitació, desinformació, de manera lineal, i en deteriment dels professors associats i en general dels treballadors en condicions laborals més precàries.

No acceptem aquesta manera d’actuar des dels òrgans de govern de la UdG, i no aprovem ni la quantitat de la tisorada que es vol aplicar a la UdG, ni la manera en què es vol aplicar des dels òrgans de govern de la UdG. El nivell salarial més elevat queda intacte, sense cap retall, mentre que es pretén augmentar les taxes de matriculació i no renovar els contractes temporals del personal docent associat i PAS, que ja fa anys que viuen en aquesta incertesa laboral.

Reclamem transparència en la informació, un debat continuat amb tota la comunitat universitària i una negociació real amb el Govern de la Generalitat, que deixi clara la posició de defensa de la UdG davant les tisorades i que posi sobre la taula una relació justificada de les prioritats de la UdG i de la forma en què s’hagin de dur a terme les mesures de contenció.

Podeu consultar tots els documents i informacions relatius a les mobilitzacions i les accions que es duen a terme al següent enllaç del bloc o al grup de facebook . Per qualsevol aportació o consulta que podeu tenir escriviu a contra.la.retallada.a.la.udg@gmail.com.
Preguem feu la màxima difusió possible d’aquesta convocatòria als vostres contactes.»





No cal dir que si algú em busca dimecres cap al migdia, ja sap on trobar-me.

No hay comentarios: