Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

jueves, 3 de marzo de 2011

Posi una dona a la seva llotja

Segons sembla, la directiva del Barça vol que en un partit de Lliga tota la llotja d’autoritats estigui ocupada per dones, celebrant no sé quin dia internacional. Encuriosit, em pregunto quantes senyores formen part d’aquesta directiva: n’hi ha 2 per un total de 20 directius. Un cinc per cent... encara algú posa en dubte la necessitat de quotes? Fem la pantomima per tranquil·litzar consciències però pel que fa a la realitat del poder seguim amb els mateixos hàbits jeràrquics.
La situació ridícula recorda a la de Plácido de Berlanga. Portar un pobre a taula pel Nadal i la resta de l’any que es mori de gana.



Com Valle-Inclán, Berlanga sempre acut en la nostra ajuda per explicar les ximpleries i els esperpents d’aquestes contrades.

2 comentarios:

David dijo...

Aquests burgesets que manen a can Barça no tenen ni sentit del ridícul...

El missatger dijo...

Totalment d'acord, David.
Em fa la sensació de que s’estan eixamplant les diferències no tant socials com culturals amb la nova casta governant a Catalunya.
Em sembla que viuen econòmicament a una Jauja neolliberal que no es vol assabentar de la crisis mentre que social i culturalment viuen al Sant Gervasi o Sarrià dels seixanta.
Em sento molt allunyat del seu sentir, la veritat.
Salut!