Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

miércoles, 16 de noviembre de 2011

Ministeri d'Economia? Ministeri del so!

Ara que s’està posant de moda els governs de tecnòcrates o directament homes de la banca, amb molta humilitat, la pròpia d’un sub-humà, és a dir, un humà que no pertany a Goldman Sachs, des de la missatgeria proposem un nou candidat a president d’Espanya o, encara més honor, de Ministre d’Economia: Mr. Banks, famós mundialment gràcies a Mary Poppins.

Amb aquesta elecció, òbviament basada en les directrius de l’F.M.I. i del Banc Central Europeu, aconseguiríem tant el rigor neoliberal necessari com bastir un relat a l’alçada del públic, és a dir, una història per a la mainada, creada per a mentalitats infantils, traslladada al gran públic, que és el que ara mateix s’estila en els discursos dels candidats. Així que Mr. Banks serà el tecnòcrata ofert per Draghi, Lagarde i Merkel per ocupar el ministeri.

Miles Davis & John Coltrane - So What per mindcaster
Mentre els homes de negocis neoliberals juguen als governs democràtics en aquesta agonia del tardocapitalisme, a la missatgeria preferim optar per una bicefàlia, amb el diví John Coltrane i el subtil Miles Davis com a governants del so que ha de salvar-nos de la grolleria, de la rusticitat, de la increïble estultícia dels que estan jugant a ser els grans demòcrates. Com diuen ells, so what, resposta adient pels tecnòcrates.
Coltrane & Davis for president!

4 comentarios:

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

coltrane i davis presidència col·legiada de la república de les ànimes.
Mr Banks regna a plaer a la devastada Europa amb governs i opocions agenollades o perplexes.
Salut i revolta des de la Dimensió Desconeguda.

El missatger dijo...

Sort d'en Coltrane i d'en Miles. Tens raó, Mr. Banks regna. Fins quan? La resposta està en la gent.
Salut, Àngel Serling!

Òscar Roig i Carrera dijo...

Lou Reed for president!

El missatger dijo...

Lou Reed rules