Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

jueves, 16 de febrero de 2012

We are the robots!

Que Kraftwerk es van avançar al seu temps i van crear literalment una nova estètica, un nou món, desplegat posteriorment en branques tan variades com el techno, l’electro, el techno-pop o el house ja es una cosa sabuda.
Però el que no sabíem és que a sobre tenien poders profètics i que havien anunciat per a quin tipus de treballadors es crearia la reforma laboral espanyola del 2012. Des del 1977 proclamaven quins operaris cobejava tenir a la seva disposició el tardocapitalisme zombie.
Unim-nos al cant: We are the robots! Potser així els amos no ens desconnectaran.

6 comentarios:

Òscar Roig i Carrera dijo...

Al final només treballlaran els R2D2 i C3PO, i un munt de polítics amb un munt de privilegis, que podríem canviar per una llauna buida de Coca-Cola.
Salutacions!

El missatger dijo...

Bon dia, Òscar.
Al final R2D2 tindrà més privilegis que els treballadors. La llauna buida de Coca-Cola em sembla una metàfora adient d'allò en el que s'està convertint aquesta farsa. Salut!

David dijo...

Parlant de profecies, l'altre dia vaig tornar a veure Temps Moderns de Chaplin. Suposo que ser un clàssic vol dir no envellir mai.
Salut!

penyabogarde dijo...

aquest parell de robots ens recorden el germans Xucrut que el bogardisme va incorporar a les files barcelonistes sense massa exit.

Avui estem robotitzats i per un dia pactarem amb el diable i donarem suport a l'exercit rus del CSKA per batre a la siberiana manera a la gent del Real Madrid.

Passat el trangol continuarem la nostra festa al pub Golden Corner esperant anar de copes al Jack el Borni!

El missatger dijo...

Bon dia, David, ja saps del meu apreci per en Chaplin i per Temps moderns. Les seqüències de fàbrica, el primer cop en que Charlot parla, un final que és emoció pura...
Mestre!
Salut i pau!

El missatger dijo...

Bon dia, bogardista.
Els germans Xucrut són tot un emblema de la democràcia representativa a la manera actual. Però com a mínim ells són divertits.
Salut!