Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

martes, 21 de febrero de 2012

¿Cien gaviotas dónde irán?


La manera d'aconseguir que les gavines vagin a un terreny és convertir-lo en un abocador. Per tant, per obtenir una realitat hitchcockiana en la que manin les gavines s'ha de convertir el món en un abocador infinit ple de brossa, quatre operaris portant escombraries d'un punt a l'altre o colpejant a les rates, mentre els ocellots de rapinya es donen un festí amb la corrupció de milions de deixalles putrefactes.
¿Cien gaviotas dónde irán? Ara ja sabem la resposta a la cançó. Vivim al paradís de les gavines.

2 comentarios:

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

ummmm...el missatger acaba de clavar una tàctica revolucionària senzilla i efectiva. Mentre l'orgia de voltors, gaviotes i brossa es remena a si mateixa, nosaltres muntem el nostre campament al marge i proclamem la societat futura.

Salut i bona missatgeria!

El missatger dijo...

Alternatives, estimat submarinista, alternatives. En la confrontació directa violenta tenim totes les de perdre. A més, en general som bona gent, i això d'agredir als altres com estan fent els poders fàctics amb la població no se'ns dóna bé.
Salut!