Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

jueves, 13 de mayo de 2010

Domèstica

Els amics d'Adart em passen de manera clandestina aquest vídeo sobre l'exposició Domèstica que han preparat pel 20 i 21 de maig. Han tingut una bona idea, si més no original: omplir l'espai privat de Girona, les cases de amables ciutadans, amb obres d'art contemporani cedides per a l'ocasió. Al barri vell de la ciutat han aparegut objectes quotidians pintats de vermell que serveixen com a contrasenya: en aquella casa hi trobarem música, en l'altra hi trobarem pintura, a la de més amunt poetes... Les cases estan en carrers de Girona com Santa Clara, Nord, Argenteria, Mercaders, o fins i tot de les Idas de Ollas.
També m'han passat aquest vídeo amb més dades, encara que no sé si serà gaire efectiu per la informació inclosa. I tampoc sé com quedarà la barreja d'un vídeo amb banda sonora de Kortatu entre Bill Violas, Tarkovskis, Comelades i la resta de missatgers.

En tot cas, la experiència s'ho valdrà. Si això no és arte pal pueblo que baixi el déu Dada i ens ho expliqui!

2 comentarios:

Olga Taravilla dijo...

Com baixi el déu Dada i vingui cap a casa li donaré el teu telèfon.. no sé si trobarà la casa Idas de Olla (que per altra banda…), gràcies per l'entrada a casa hem rigut molt.

El missatger dijo...

El déu Dada no necessita telèfon per comunicar-se amb mi... estem en permanent contacte patafísic-yóguic. Estic desitjant veure com va la cosa. Cada cop em sorprèn més tot el moviment que feu: sembleu el diable de Tasmània! Però es que a més amb suport institucional... Estic atònit!