Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

jueves, 30 de diciembre de 2010

Glòria eterna al gran lider i mestre

Una de les meves darreres troballes, joia del pensament independent -o independència de qualsevol tipus de pensament.
Per la seva banda, sembla que La vanguardia pretén competir amb els escriptors maoistes:

Entre els dotze membres del nou govern de la Generalitat, hi ha nou homes i tres dones. Què destaca en portada La Vanguardia d’aquest fet? Doncs que la vice-presidenta primera serà una dona. Nou homes, tres dones, però destaquen això. La Vanguardia: sempre al costat de les minories.
Això per no parlar de l’equivalent visual entre Sant Jordi i Artur Mas.
No m’estranyaria que els periodistes de cambra del poder haguessin llegit el llibre del gran líder Mao. Glòria eterna a tots plegats.

P.D.: Gràcies a la senyoreta Maravilla per la seva col·laboració.

2 comentarios:

David dijo...

Sí que és una joia, sí! Pel que fa a la bogeria col·lectiva que els del Grupo Godó mostren amb la victòria d'en Mas, fa fins i tot vergonya aliena. Ahir escoltava Rac1 i només els va faltar de dir que el trobaven guapo i tot. Què hi farem... coses de la independència...
Per cert, molt bon any!

El missatger dijo...

El problema es nostre, que no entenem el concepte d’independència dels grans mitjans de comunicació, definit per ajudar als seus quan arriben al poder a canvi de negar la veritat als que consumeixen els seus productes informatius. Mao estaria orgullós d’ells.
Glòria eterna i molt bon any, David, i que durant aquest any el funàmbul passi bé la maroma.