Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

jueves, 24 de noviembre de 2011

Gent amb opinió


Fa mesos vaig enviar un correu electrònic a La Vanguardia anunciant-los que mai més compraria el seu diari; de fet, que estava fent campanya per a que ningú de la meva família el comprés. I vaig aconseguir que el meu pare, comprador gairebé vitalici, el deixés de comprar. I continuo.
No puc fer el mateix amb 8tv perquè no l’he mirada mai, amb una programació pèssima que sembla un refregit d’un agost de Tv3, però no la d’ara, no: la de finals dels anys vuitanta, a més incomplint amb la promesa que van fer de que fos una televisió majoritàriament en català.
Pel que fa a Rac1, crec que els seus caps de programes són admiradors de la ciència-ficció i de la idea dels replicants; si no, no m’explico com poden copiar d’una manera tan flagrant a Catalunya Ràdio. Còpia d’una còpia d’una còpia. I partidaris d’aquesta Catalunya de la conyeta que no fa ni ironia ni sarcasme mai, que queda bé sempre amb qui ha de quedar bé.
A què ve tot això? Doncs llegiu aquesta notícia i ho entendreu. I plorareu.

http://www.eldebat.cat/cat/viewer.php?IDN=92799
Els millors han decidit començar a pagar el deute que tenen amb part dels que els van ajudar a assolir el poder, almenys una part d’ells, ja que falta que paguin la inestimable col•laboració de la Corporació, sempre tan nostrats.

Retallades? Sí pels treballadors del grup Godó, però no pel Comte.

Com es titulava aquella novel·la d'en Tom Sharpe? Ah, sí: Exhibició impúdica. La baixesa moral d’aquesta gent està sent tota una Indecent Exposure. O millor, una Atrocity Exhibition.


6 comentarios:

Anónimo dijo...

Tu ho has dit, exhibició impúdica. No s'amaguen de res. Mafiosos a cara descoberta. Abans es feia d'amagat. Ara només cal que ho anomenin "subvenció". I amb diners dels nostres impostos!

Òscar Roig i Carrera dijo...

Doncs mira jo seguiré comprant La Vanguardia, El Pais, El Periódico, Ara, i amb més alegria ElPunt/Avui. De fet normalment no en compro cap, però quan en compro m'agrada variar. Això que expliques fa molta ràbia, cert, però si anem treient draps bruts no sé si al final podríem comprar res.

El missatger dijo...

Bon dia, Enric. Completament d’acord. Coses així s’han de tenir presents precisament per tal de que la gent amb opinió la tingui fonamentada.

Per cert, felicitats per la magnífica relació entre Hal i el Golem.

Salut!

El missatger dijo...

Bon dia, Óscar.
Precisament hi ha que treure aquests draps bruts. I si no hi ha que comprar-los més, doncs no es compra. La Vanguardia segueix tenint un gran suplement cultural, i bones signatures, sobretot a exteriors, però pel que fa a la resta....
Entre els diaris que esmentes, El país ha perdut molt, i El Punt, tot i mancar-li força, té la part comarcal molt ben treballada. Per a mi el millor diari que es fa actualment pel que fa als continguts és Público.
Salut!

Òscar Roig i Carrera dijo...

Ah sí, ostres el Público també el compro algun divendres per la pel·li sobretot, i és veritat que és el més coherentment d'esquerres de tots.

Anónimo dijo...

Gràcies, Missetger. Se'm va encendre la llumeta, vaig lligar caps i va sortir sol.

Tenies raó en el que deies. Vaig buscar a veure si per algun lloc s'esmentava aquesta relació Hal-Gòlem i no vaig trobar res. Ho haurem de desenvolupar.